7a Fira Borges Motor i 39è mercat de la Ganga de les Borges Blanques

Els dies 11 i 12 de maig ha tingut lloc a les Borges Blanques la 7a edició de la Fira Borges Motor, amb importants novetats, com el canvi d’ubicació, la participació exclusiva de concessionaris locals i un espai per a compravenda de motos d’ocasió. També s’ha celebrat la 39a edició del Mercat de la Ganga.

Un dels canvis més rellevants ha estat la ubicació, la Plaça U d’Octubre ha acollit la mostra de vehicles d’ocasió i maquinària agrícola, reemplaçant al tradicional Terrall. A més, la fira d’enguany ha volgut donar suport exclusivament als concessionaris locals, posant en valor el teixit empresarial de la zona. Autoreparació Borges, Nexcar i Ibsauto han estat els encarregats de mostrar els seus millors productes i serveis.

Així mateix, aquesta edició de la Borges Motor ha reservat un espai especial per a la compravenda de motos d’ocasió al carrer Carme i carrer Nou.

La fira ha coincidit el dissabte al matí, amb el 39è mercat de la Ganga organitzat per l’Agrupació de Comerciants del municipi. Aquest esdeveniment complementari ofereix una jornada plena d’ofertes i descomptes, reforçant el suport al comerç local. A més, s’ha recompensat als compradors amb bosses tote bag que porten lemes a favor del comerç de proximitat, promocionant així la sostenibilitat i la comunitat local.