Els organitzadors valoren positivament la 4a Fira Borges Motor

La Fira Borges Motor, el certamen dels vehicles d’ocasió i maquinària agrícola de la capital de les Garrigues, va tancar aquest diumenge les seves portes amb més de 1.700 visitants que durant tot el cap de setmana es van apropar al passeig del Terrall de les Borges Blanques. En total, es van vendre 25 vehicles, tot i que els expositors confien poder acabar de tancar operacions durant aquesta setmana, tot això, segons dades facilitades per l’Ajuntament de les Borges.

El regidor de Promoció econòmica de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Jordi Ribalta, ha valorat “molt positivament” l’afluència de públic en el que ha estat la primera fira presencial a la capital garriguenca des de l’inici de la pandèmia. Ribalta ha explicat que tots els expositors participants, 8 en total, s’han mostrat “satisfets” amb el balanç d’aquesta quarta edició de la Fira i tots han confirmat la seva presència l’any que ve.

La Fira Borges Motor ha comptat amb 3000 m2 d’exposició, més de 150 vehicles exposats, entre vehicles d’ocasió, tractors i diverses eines per treballar la terra i el camp. Enguany hi ha participat 8 expositors, un del sector agrícola i la resta de l’automoció. En aquesta edició, ha destacat la participació d’empreses del municipi, amb un total de 5 empreses expositores. Com a novetat, la Fira ha fet una aposta pels vehicles elèctrics i híbrids, de manera que també ha comptat amb una gran oferta de vehicles d’aquesta tipologia.

La inauguració del certamen d’enguany va anar a càrrec de la pilot mollerussenca Ares Lahoz, la primera dona campiona d’autocròs a l’Estat, que competeix contra homes i dones i aquest any participarà del campionat europeu.

La Fira s’ha desenvolupat amb un seguit de mesures per minimitzar els riscos de contagi de la covid-19, l’aforament s’ha limitat al 30% i s’ha celebrat a l’aire lliure. A les entrades, s’ha controlat l’accés a través d’una app mòbil en la qual els i les assistents s’han hagut d’inscriure.