L’Agrupació de Comerciants de les Borges entrega els premis de la campanya ‘Soc qui més compra’

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha dut a terme aquest dissabte, 3 de desembre, l’acte d’entrega dels premis de la campanya ‘Soc qui més compra’, per reconèixer les persones que més diners s’han gastat als establiments borgencs aquest mes de novembre. La campanya ha comptat amb la participació de 41 comerços de les Borges.

Les persones que hi han participat, han rebut un codi cada vegada que han gastat 10 euros en un comerç que forma part de l’Agrupació de Comerciants, i, en acumular-los, han optat a una dotzena de premis que l’associació ha preparat: 2 canvis d’oli valorats en 100 euros cadascun; 2 canvis de rodes valorats en 125 euros cadascun; un lot de sabates d’home i un lot de sabates de dona, valorats tots dos en 90 euros; un lot de sabates de nena i un de nen, per valor de 85 euros; un tractament facial valorat en 123 euros; un tractament reconstructor pel cabell valorat en 177 euros, i dues cistelles amb diferents varietats de pastisseria del municipi.

La campanya ‘Soc qui més compra a les Borges Blanques’ és una iniciativa de l’Agrupació de Comerciants de les Borges, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques.