L’Agrupació de Comerciants de les Borges entrega els premis de la iniciativa ‘Soc qui més compra’

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha dut a terme l’acte d’entrega dels premis de la campanya ‘Soc qui més compra’, per reconèixer les deu persones que més diners s’han gastat als establiments borgencs aquest mes de novembre. Igualment, l’Agrupació de Comerciants ja ha inaugurat la campanya de Nadal, que repartirà un premi diari de 100 euros fins al pròxim 5 de gener, dos premis de 200 euros, que se sortejaran el 24 i el 31 de desembre, i un premi de 300 euros que se sortejarà el dia de Reis. En total, les persones que participin en la campanya tindran la possibilitat de guanyar fins a 3.000 euros en vals.

Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc al carrer del Carme l’acte d’entrega dels deu premis, conduït per la periodista i presentadora Elisabet Carnicé, i que ha servit per repartir un robot de cuina, una aspiradora intel·ligent, un telèfon mòbil i una tauleta, dues cafeteres, una impressora, una barra de so, un centre de planxat i un reproductor multimèdia. Les deu persones que més punts tenien, i que, per tant, més despesa han fet als comerços del municipi, han pogut escollir, per ordre, quin és el guardó que volien obtenir. La persona guanyadora, sota l’àlies Carsans, ha obtingut 295 punts, la qual cosa significa que ha gastat 2.950 euros a les botigues de les Borges. Molt de prop, la usuària Nuriahi, n’ha obtingut 289, seguida de l’usuari Auri, ha aconseguit 253 punts.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges, Jordi Ribalta, ha valorat molt positivament la campanya, després que el passat 30 de novembre es donés per finalitzada, i ha destacat la seva àmplia participació, amb 365 persones que han registrat punts a l’aplicació, i un total de 41 comerços adherits. Ribalta ha destacat que la majoria de participants eren de les Borges, a la vegada que hi ha hagut compradores i compradors de tots els municipis de les Garrigues, i algunes persones participants de Mollerussa, Tàrrega i Lleida, entre altres municipis.