L’Agrupació de Comerciants de les Borges inicia la campanya de primavera “Rasca i guanya”

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques inicia la campanya “Rasca i guanya” per fomentar l’activitat comercial durant aquesta primavera. La promoció tindrà lloc del 25 de març al 6 d’abril i s’emmarca dins la tercera edició de la Setmana del Comerç que es durà arreu del territori català.

La iniciativa comercial de la capital de les Garrigues consisteix en l’entrega de butlletes rasca i guanya per cada compra realitzada a qualsevol dels 36 establiments associats. En concret, per cada butlleta premiada, al llarg de la campanya s’entregaran 360 bosses de ràfia amb butxaca frontal de cotó i 900 bosses reutilitzables, amb l’objectiu de contribuir a eliminar les bosses de plàstic i a preservar el Medi Ambient. Tots els obsequis es lliurarà a la persona agraciada després de realitzar la compra “in situ” a l’establiment.

La campanya de les Borges està organitzada per l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues, la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

Per la seva banda, la Setmana del Comerç, que es durà a terme del 25 al 31 de març, és una iniciativa del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i de la Generalitat que busca intercanviar experiències, crear espais de foment d’idees dins del sector i organitzar multitud de propostes arreu del territori per posar en valor l’activitat comercial. Del 25 al 31 de març hi ha organitzades quatre jornades en diferents punts de Catalunya on es parlarà, per exemple, de com reinventar les botigues per vendre en un futur o com maximitzar les inversions amb l’ús d’eines tecnològiques.