Aquest dimecres s’han obert les inscripcions a la segona edició del ‘Fòrum Verge Extra: Oli i Territori’,  dirigit a les persones, empreses i entitats interessades en el sector de l’oleïcultura amb l’objectiu d’impulsar la comercialització de l’Oli d’Oliva Verge Extra (OOVE). Com a novetat d’enguany, s’han organitzat dues dinàmiques de tarda on es treballarà com es ven l’oli per entendre els arguments centrals de la venda del producte.

La trobada, organitzada pels Ajuntaments de Torrebesses, la Granadella i la Comunitat de Municipis del Segrià Sec, juntament amb l’Associació Leader de Ponent, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació i el DARPA tindrà lloc del 18 al 20 de març  i reunirà productors d’Oli d’Oliva Verge Extra, agents turístics i administracions públiques del Segrià Sec, les Garrigues i l’Urgell.

Com a novetat, el dimecres 18 de març, a les 16 hores, s’ha organitzat a Torrebesses un ‘Elevator pitch’ on un total  de 15 persones relacionades amb la producció i la comercialització d’OOVE tindran 1 minut i mig per a presentar públicament els elements diferencials del seu oli, que serviran de base per a definir una estratègia de comercialització conjunta.

El dijous 19 de març, a les 16 hores, hi ha preparada a les Borges Blanques  la segona dinàmica ‘Customer Journey’. Es tracta d’una activitat dirigida a i entitats de desenvolupament local, entre altres, on es treballarà com es dissenya l’experiència del visitant des del descobriment fins al record.

Totes les persones, empreses i institucions que vulguin participar en aquesta edició del Fòrum poden formalitzar la inscripció a través de la pàgina web www.forumvergeextra.cat.