Per tal de facilitar la formació sobre gestió econòmica, comunicativa i comercial a les persones emprenedores, l’Ajuntament de les Borges i GLOBALleida segueixen amb la quinzena de cursos gratuïts que han programat, per aquest any 2020, al Centre d’Empreses Innovadores  (CEI) de les Borges Blanques. La següent càpsula formativa tindrà lloc el dijous, 5 de març, de 15 a 17 hores, porta per títol “A voltes amb la protecció de dades de caràcter personal”, i serà desenvolupada per l’advocada de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), Marta Montserrat Aragonés.

Després d’aquesta nova formació, i de la bona acollida de les dues primeres sessions impartides aquest febrer per l’expert en Marketing Digital, E-mail Màrqueting, Inbound Marketing i SEO, Àngel Fulquet Sales, intitulada “Crea la Web amb Google Suite amb formulari, i fes email Marketing amb gmail”, el CEI de les Borges Blanques, situat a l’avinguda Francesc Macià, s/n de la capital garriguenca, continuarà amb els cursos adreçats a empresaris, emprenedors i persones que interessades en la gestió empresarial.

Així, el dijous, 2 d’abril, entre les 15 i les 17 hores, el CEO de bTactic, i president de CatPL (Programari lliure Catalunya), Oscar Ortega Navarro, impartirà la sessió “Com puc pujar la meva empresa al núvol”. Igualment, el dijous, 16 d’abril, entre les 15 i les 17 hores, hi ha programada la càpsula “Els 5 erros que fan que les teves campanyes de publicitat online no siguin rentables”, a càrrec de l’emprenedor, formador a EspaiLocalTec i director de Marketing a LocalProm, Joan Serra i Valls. Al mes de maig, els dijous 14 i 21, entre les 15 i les 17 hores, hi haurà, respectivament, la primera i la segona sessió del “Taller de xarxes socials”, a càrrec del director i soci fundador de CEINA, vicepresident de TIC Anoia, expert TIC, Manel López i Seuba. Pel que fa al juny, els dijous 4 i 11, entre les 15 i les 17 hores, hi haurà, respectivament, la primera i la segona sessió del curs “Aprèn a enviar e-mails que et generaran vendes”, que estarà impartit per l’expert en vendes i email copywriting, Enric Sullà.

Després de l’estiu es reprendran les formacions

Després de l’aturada dels mesos de juliol i agost, les sessions es reprendran el dijous, 17 de setembre, amb una nova càpsula a càrrec del formador Jordi Mitjans i Prat, entre les 15 i les 19 hores, sobre “Les 5 millors maneres d’actuar en front el client”. A continuació, els dijous, 24 de setembre, i 1 d’octubre, entre les 15 i les 18 hores, el professional freelance especialista en WordPress i Comunicació Digital, Albert Calzada Ribalta, impartirà les dues sessions del curs “Crea i gestiona la teva web corporativa amb WordPress”. A continuació, el dijous, 22 d’octubre, entre les 15 i les 17 hores, hi ha programada la càpsula “Planificació financera per a PIMES i Autònoms – Una eina imprescindible a per l’empresa”, a càrrec del Director General d’UP Management, Oriol Pujol Torruella. Les dues darreres formacions tindran lloc al novembre, el dijous, 5, entre les 15 i les 19 hores, amb la càpsula “Com trobar clients que em comprin”, a càrrec de l’emprenedora, experta, consultora & mentora, Laia Martínez Bagué; i el dijous, 12, entre les 15 i les 18 hores, amb el curs “Planificació i control financer amb Excel”, que estarà impartit pel consultor en estratègia empresarial, Marco A. Yagüe Escalona.

Les persones que estiguin interessades en realitzar alguns dels cursos  poden consultar les formacions i realitzar la inscripció a través de la web https://www.globalleida.org/agenda/ o al telèfon 973 14 28 05.