El Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, va organitzar aquest dimecres, 11 de març a la tarda, el primer seminari del curs “Eines formatives i de suport als allotjaments de les Garrigues”, presentat el passat dijous, i que compta amb la participació d’una quinzenad’empreses de la comarca. En la primera de les sessions de formació es va parlar de les tendències de futur i innovació en el sector turístic.

El programa contempla l’organització de tres seminaris més on es tractarà la creació de productes turístics i experiències col·laboratives; l’estratègia i models de negoci innovador i col·laboratiu, i la comunicació i comercialització de l’oferta turística del territori. 

Un cop finalitzats els seminaris, d’entre els allotjaments que hi hagin participat s’escolliran deu empreses amb les quals es faran tutories personalitzades i es visitaran experiències turístiques de la comarca.

El curs té com a principal objectiu oferir eines formatives i de suport perquè els allotjaments de la comarca siguin més competitius.