Nova edició del 3×3 de Bàsquet Vila de Juneda

Aquest diumenge dia 1 de juliol ha tingut lloc al pavelló poliesportiu municipal de Juneda el XVè 3×3 de Bàsquet Vila de Juneda, memorial Juan Ruiz i Gili i Marc Beltran i Guash

Al torneig, organitzat per Club Bàsquet Juneda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda, hi han participat un total de  11 equips, 8 masculins i tres femenins.  

Els guanyadors en categoria masculina han estat els ‘Veranito’ d’Alpicat i el segon classificat, ‘Ballislive’ de Binefar. En categoria femenina, ‘Trencant el gel’ han estat les primeres i ‘Contar Costrari’ segones. Els guanyadors han rebut també un val per al circuit d’SPA del EKKE i un premi en metàl·lic.

El trofeu a millors jugadors ha anat a parar a mans de Victor Vinós, del ‘Veranito’ i a Susi Asensio de ‘Trencant el gel’, als que també se’ls ha entregat un abonament per a la temporada 2018/2019 del Força Lleida Esportiu. El concurs popular de triples ha tingut com a guanyador a Martí Duch i el de mates a Víctor Vinós.

Durant la jornada, els més petits han pogut gaudir dels inflables del Consell Esportiu de les Garrigues, localitzats davant del poliesportiu, i al migdia s’han servit entrepans de  llonganissa a la brasa, cortesia de Masia Tero. També s’ha sortejat una cistella cortesia de la benzinera Pere Ruiz. Tots el participants s’han emportat un val de descompte en material esportiu cortesia de Wala, una entrada gratuïta per veure el Trofeu Ciutat de Lleida, cortesia del Força Lleida Esportiu i una entrada gratuïta a les piscines municipals de Juneda per al mateix dia del torneig, cortesia de l’Ajuntament de Juneda.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>