Les Borges acull les semifinals del campionat de mini bàsquet territorial

El Pavelló Francesc Macià de les Borges va acollir aquest dissabte, 15 de desembre, les semifinals del campionat territorial de mini bàsquet masculí i femení de la Federació Catalana de Basquetbol.

Durant el matí es va celebrar l’eliminatòria masculina prèvia, amb l’encontre d’una desena d’equips en què van caure eliminats el Roca Borràs Cappont Groc; el CN Tàrrega Blau; el Torrons Vicenç Força Lleida; i el BC Morabanc Andorra Groc.

Durant les semifinals, en basquet masculí, es van enfrontar el CENG Fisart amb el Sedis Marbru amb un resultat de 76 a 41; i Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida Groc amb Espai Fisio CB Bellpuig, amb un marcador final favorable als de Pardinyes, per 88 a 51.

Pel que fa al mini basquet femení, el CB Cervera Mobel Linea Negre es va disputar el pas a la final amb el Sedis Tarrés Viatges, amb un resultat de 80 a 48; i CN Tàrrega Blau es va veure les cares amb el CE Maristes Montserrat amb una final victoriosa per les primeres, per 55 a 32.

Les finals de cada categoria es determinaran en les properes setmanes. 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>