Presentació de la nova junta directiva i del nou entrenador del CF Borges

El Club Futbol Borges ha renovat la seva junta directiva i per conèixer qui la integra i els seus principals projectes, hem parlat amb algun dels seus membres: Jordi Macià, president, i Òscar Garsaball, vicepresident, que ja estaven vinculats amb la junta anterior. També hem xerrat amb el nou entrenador del primer equip, Pablo Petreñas.

La junta està formada per sis persones, els esmentats president i vicepresident; Adrià Cots, secretari; Gerard Altarriba, tresorer; i Marc Martí i Òscar Sànchez com a vocals. Ells ja porten un parell de mesos per anar definint les seves línies de treball principals: reforçar el filial del Borges i incrementar la massa social del club amb una campanya per captar nous socis.

També han avançat els fitxatges que s’han fet per aquesta nova temporada i l’entrenador ha destacat que l’equip vol proposar un joc atractiu i eminentment ofensiu per intentar guanyar tots els partits.

Un partit de pretemporada destacat serà la segona edició del Trofeu Ciutat de les Borges, el 10 de setembre, que servirà també per presentar tant el primer equip com el filial, i en què també es preveu homenatjar jugadors que l’any passat van deixar el club després de molts anys.

Categoria: Futbol