El FC Borges presenta un llibre commemoratiu pel seu centenari

Aquest diumenge, 16 de desembre, la sala Maria Lois de les Borges va acollir la presentació del llibre del centenari del Futbol Club Borges davant la presència d’una cinquantena de persones. El llibre, escrit pels historiadors Marc Macià i per Pau Parra, explica les històries viscudes durant tots els anys d’història de l’entitat. Es pot adquirir a l’Ajuntament a un preu de deu euros.

Durant l’acte van intervenir els dos autors del volum, així com també Joan Maria Morlans, autor de l’himne del club; Jordi Gil, dissenyador de l’escut del centenari;el regidor d’Esports, Francesc Mir; i l’alcalde de les Borges, Enric Mir.

Cal recordar que el club va celebrar el 2017 el seu centenari amb diversos actes per commemorar l’aniversari que va coincidir amb un molt bon moment esportiu per a l’equip ja que, després de 28 anys, l’any passat ascendia a primera catalana.

D’altra banda, aquest dilluns, 17 de desembre, el Grup Artístic del Casal de la Gent Gran, Som i Serem, va realitzar el tradicional Festival de Nadal amb una escala en hi-fi. Els artistes del Casal van caracteritzar-se per repassar cançons de tots els estils i èpoques i van cantar nadales davant la presència de més d’un centenar de persones.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>