El FS Borges guanya el Primer Trofeu Vila de Borges

Aquest dissabte, 19 de setembre, s’ha celebrat al Pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques, el 1r Trofeu Vila de Borges, organitzat pel FS Borges i on han participat també el Club Gimnàstic de Tarragona, el Club Futbol Sala Torredembarra i el Club Futbol Sala Vila-rodona. Els borgencs s’han endut el Trofeu al vèncer al Torredembarra per 10 a 0 en la final.

La primera semifinal disputada ha estat entre el  FS Borges i el Nàstic. Ha estat un partit interessant amb un bon joc en les jugades. L’equip local ha estat més encertat de cara a la porteria enduent-se el partit amb el resultat de 6 a 3 tot i que el Nàstic ha tingut bones ocasions.

La segona semifinal entre el Torredembarra i el Vila-Rodona, ha estat molt més disputada. Finalment s’han endut la victòria els de Torredembarra amb el resultat de 5 a 3.

La final doncs, ha enfrontat al FS Borges i al Torredembarra. Els borgencs han fet el primer gol al cap de 15 segons de l’inici del partit, donant-li una seguretat que li ha permès imposar-se als de Tarragona amb un gran resultat de 10 a 0.

D’aquesta manera l’equip local ha estat el guanyador del Primer Trofeu Vila de Borges i el jugador borgenc Albert Ribas, ha estat el millor jugador del torneig.