Els jugadors de l’ASISA Borges Vall disputaran, aquest cap de setmana, la darrera prova del Spain Masters, la qual és puntuable per al rànquing que atorgarà una plaça per al Campionat d’Europa Absolut.

Joan Masip és l’actual líder de la classificació i, per tant, un dels principals candidats a obtenir el bitllet per l’europeu que tindrà lloc a Munic del 13 al 21 d’agost.

Tots els encontres es podran seguir en directe per rfetm.tv

Roger Quesada bronze al WTT Youth Contender Platja d’Aro

El jove palista del club ha pujat al podi de la categoria U11 en aquesta prestigiosa prova del circuit mundial disputada a la Costa Brava del 24 al 30 de maig.

Aquesta és la primera medalla del rubinenc en una competició del circuit internacional, millorant el resultat aconseguit a Lignano a principi de temporada.

El Roger ha superat la fase de grups i ha cedit en les semifinals davant Abdulrahman Al Taher, Aràbia Saudí, en ajustadíssim partit que s’ha decidit en el cinquè set.

D’altra banda, Cesc Carrera i Laia Casanovas, també han signat un gran campionat després de superar la fase de grups i cedir en la primera ronda del quadre final en les categories U15 i U17 respectivament.