Excel·lents resultats dels jugadors del club en el Top Estatal de Joves celebrat el passat cap de setmana al Pavelló Universitari de Burgos.

Cesc Carrera es va proclamar campió de la prova infantil, amb un balanç de 6 victòries i 1 sola derrota. El podi el van completar Alejandro Vivó del School Saragossa i Hugo Urquízar de la Zubia.

En la categoria benjamí, Roger Quesada, també va signar un gran campionat aconseguint el subcampionat després de guanyar 5 dels 7 partits que va disputar, el campió va ser Ladimir Mayorov del TT Cassà i Mateo Lois de l’Arteal TM va finalitzar tercer. En la mateixa prova Eric Negredo, cedit per l’Utebo TM, va finalitzar en setena posició superant a Faust Sorni del CTT Cambrils.

Laia Casanovas, Roger Quesada i Cesc Carrera al WTT Youth Contender Platja d’Aro

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acollirà una de les proves del Circuit Internacional de Joves del 24 al 30 de maig.

Tres palistes del club participaran en aquesta competició puntuable per al rànquing mundial, que acollirà més de 250 jugadors i jugadores de 34 nacionalitats diferents.

Els nois competiran des d’ahir i fins dijous. Roger Quesada disputarà les proves U11 i U13 i Cesc Carrera competirà en U15 i U17.

Del dissabte i fins dilluns serà el torn de les noies on Laia Casanovas prendrà part de les categories U15 i U17, el sorteig dels grups es durà a terme el dijous.