El Centre de Tecnificació de les Borges acollirà aquest cap de setmana la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Masculina, segona màxima categoria estatal. La fase reunirà els setze equips millors classificats dels diferents grups de Primera Nacional, i els nou millors conjunts assoliran l’ascens a la categoria d’argent.

El filial del club, el Termosolar Borges, format per Cesc Carrera, Joel Rubio, Josep Lluís Andrade i Oriol Mir competirà per una de les places d’ascens.

Aquesta tarda es durà a terme el sorteig per decidir els emparellaments, els equips que guanyin el primer encontre aconseguiran l’ascens, i la resta disputaran un quadre de consolació per la novena plaça en joc.

Els equips participants són els següents: Club del Mar (La Corunya), Rodamientos Arizti Gazteiz (Vitoria-Gasteiz), CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, Girbau Vic TT, Madrid CTM, CTM Tododisca Jerez (Jerez de la Frontera), Caja Rural-Galaxia Phone (Zamora), Fontaneria Irurieta Beraun Errenteria (Errenteria), Gold-Art Club Palma (Palma de Mallorca), TM Roquetas (Roquetas de Mar), Circulo Mercantil Industrial de Sevilla, Universidad de Burgos – TPF, CTT Vilafranca, TT Tramuntana Figueres, Conservas Lola (Ayamonte) i el Termosolar Borges.

D’altra banda, el Borges GAP Cooperativa també competirà aquest cap de setmana en la fase d’ascens a Segona Nacional que se celebrarà al CEM Reina Elisenda de Barcelona.