L’ASISA Borges Vall jugarà com a amfitrió en la concentració de tres jornades que es disputarà al Centre de tecnificació de Les Borges Blanques.

En el primer partit, que es disputarà el dissabte a les 11:00 hores l’ASISA Borges Vall s’enfrontarà a l’equip de A.D.T.M. Leganés, el mateix dia a les 17:30 hores el rival serà el San Sebastián de los Reyes i el diumenge a les 10:00 hores es tancarà la concentració amb l’últim partit davant el Visit Pontevedra.

Aquests partits es podran seguir en directe per TDT al canal de Lleida TV i per internet a la pàgina de la mateixa cadena.

La resta de partits de la concentració seran, dissabte a les 11:00 hores Visit Pontevedra – Arteal Santiago, a les 17:30 A.D.T.M. Leganés –Arteal Santiago i diumenge a les 10:00 hores San Sebastian de los Reyes –Arteal Santiago.

Aquests partits es podran seguir EN DIRECTE per internet a la web de Les Borges TV

La plantilla de l’equip borgenc per afrontar aquests tres partits, serà la composta pels catalans Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell als quals se sumaran el Portuguès Joao Monteiro i el Suec Viktor Brodd.

Recordem que l’assistència de públic està prohibida en compliment de les mesures sanitàries per la Covid-19.