L’equip Termosolar Borges de Primera Nacional masculina es desplaça dissabte a Zaragoza per disputar 2 partits enfront del Mollerussa Prefabricats Pujol i el CETT Esparraguera.

El Borges Grup Vall de Primera Nacional femenina debuta a Terrassa amb un dissabte molt intens on disputarà tres partits davant el CTT Bàscara, el Girbau Vic i el CTT Vilablareix.

L’equip de Segona Nacional masculina, Borges Masia Tero, es quedarà més a prop i jugarà a Mollerussa contra tres equips aragonesos, el Centro Natación Helios, School Zaragoza global Spedition i el Publimax Cai Santiago TM.

Per acabar els partits del dissabte es disputarà, al Centre de tecnificació de les Borges, el primer partit de preferent provincial entre el Borges Carburants Mir i el Borges Ferreteria La Clau.

L’ASISA Borges Vall de superdivisió iniciarà la lliga el pròxim cap de setmana, els 13 i 14 de març a les Borges Blanques, com també l’equip de tercera Estatal masculina, Borges GAP Cooperativa i els equips de primera i segona provincial.