El pròxim 6 de març s’iniciaran les lligues nacionals dels 3 equips de primera i segona nacional. Recordem que el CTT Borges participarà amb un total de 5 equips a les lligues nacionals. Els dos equips restants, de tercera nacional i de la superdivisió, l’ASISA Borges Vall iniciaran la lliga el 13 i 14 de març.

D’aquesta manera el dia 6 de març l’equip femení de nova creació “Borges Grup Vall” començarà la lliga de 1a nacional en format de concentració a Terrassa. Els rivals de l’equip borgenc seran: CTT Bàscara, CTT Vilablareix, Girbau Vic, Reus Ganxets Salut i Treball i el CTT Amics de Terrassa.

La concentració a les Borges Blanques serà el dia 1 de maig i en total, la lliga es disputarà en 6 concentracions.

L’equip de 1a nacional masculina, recentment ascendit a la categoria, disputarà la primera concentració el dia 6 a Saragossa. La resta de rivals són el CTT Mollerussa prefabricats Pujol, CETT Esparreguera i el Reus Ganxets Miró. La concentració a les Borges serà el dia 20 de març.

Per últim, l’equip de 2a nacional masculina disputarà la 1a jornada a Mollerussa i els rivals a la lliga són: Centro natación Helios, Publimax Cai Santiago TM. School Zaragoza Global spedition i CTT Mollerussa Servisimó VW. Els partits a les Borges es disputaran el 21 de març i el 2 de maig.