Cap de setmana de victòries per l’ASISA Borges Vall

L’ASISA Borges Vall ha jugat aquest divendres, 8 de novembre, contra l’Universidad de Burgos-TPF en el partit corresponent a la jornada número 5 de la Superdivisió.Els borgencs han aconseguit una important victòria per 4-1 davant d’un bon rival.

En el primer partit de la tarda, Marc Duran ha superat per 3-1 a Carlos Caballero. Joan Masip ha disputat el segon partit de la tarda i ha caigut per 0 a 3. El tercer partit l’ha disputat Elsayed Lashin derrotant Ausin per 3-1.
Amb 2-1 favorable al Borges s’ha disputat el partit més important de la tarda, Marc Duran enfront Alexandre Cazacu. Duran amb un autèntic partidàs ha derrotat al seu rival per 3-1 després de remuntar el primer set en contra. En el cinquè partit, Lashin ha jugat còmodament davant de Carlos Caballero al que ha derrotat per 3-0.

El pròxim partit de la superdivisió serà el 20 de novembre al camp del Leganés, desè classificat a la lliga.

D’altra banda, l’ASISA Borges Vall amb tres jugadors catalans ha guanyat un partit que s’havia posat molt difícil, hi ha aconseguit una victòria per la mínima 3-2 davant el TTSC UMMC–ELEM, en la tornada de la tercera ronda de l’Europe Cup disputada aquest dissabte.

Els vuitens de final de la competició es disputaran del 6 al 8 de desembre l’anada, i del 13 al 15 de desembre la tornada i el rival sortirà del guanyador del partit entre el Benelux Group Taverzo holandes i el TTC Neuhausen de Suïssa.