El Borges Grup Vall de superdivisió ha fet una bona temporada en línies generals, ha finalitzat tercer a la lliga, amb un total 11è victòries 6 empats i 5 derrotes, amb la qual cosa s’assegura la classificació per la lliga Europea.

El punt negatiu de la temporada va ser el mal resultat aconseguit a la Copa del Rei, on l’equip va finalitzar 8è.

El segon equip del CTT Borges ha realitzat també una gran temporada, l’objectiu inicial de la temporada era la salvació i l’equip ha finalitzat 8è amb 10 victòries i 12 derrotes. La mala notícia va ser la lesió de David Gonzalez que s’ha perdut mitja temporada.

A segona nacional l’equip de l’Ibersand Vall Borges va acabar la lliga regular com a 4t classificat després d’un any complicat. L’ascens de categoria d’Oriol Mir, va ser una baixa sensible per l’equip, tot i això, i va participar en la fase d’ascens a primera nacional, on finalment a la fase no es va aconseguir l’ascens i la temporada vinent continuarà a segona nacional.

Els dos últims equips en lligues nacionals són els de tercera nacional. El Borges Masia Teró perd la categoria, bona part, de les reestructuracions dels equips, on Eric Torne, va pujar a ajudar l’equip de Segona Nacional, per altra banda el Borges Sidtel.cat es mantindrà a la categoria.

Pel que fa a les categories provincials, a la lliga Preferent, domini absolut dels dos equips de Borges, El Borges “A” s’ha proclamat campió de lliga i el Borges Carburants Mir ha finalitzat segon classificat.

A primera provincial el Borges “B” ha acabat la lliga en la quarta posició i el Borges “C” en la setena posició en uns equips, formats en jugadors d’edats fins a Juvenil

Per acabar a segona provincial el Borges “D” ha aconseguit el segon lloc i no ha pogut realitzar el playoff d’ascens, ja que hi ha dos equips a la categoria superior i el reglament prohibeix que n’hi hagi més. L’altre equip de la categoria, el Borges “E”ha acabat quart.

D’altra banda, el passat dissabte i diumenge 25 i 26 de maig, es va disputar a les instal·lacions del CTT Calella i a les instal·lacions Reina Elisenda de Barcelona, la tercera fase de l’Open Catalunya, una competició on participen jugadors d’arreu de Catalunya.

Cesc Carrera va obtenir el millor resultat dels 16 jugadors del CTT Borges que van participar en la competició.

Carrera es va imposar a la final de la categoria infantil A, i Bernat Capdevila va ser el campió de la categoria juvenil C, en guanyar al seu company de club Gerard Quintana.