El Borges Grup Vall va finalitzar ahir la temporada 2018/19 de la superdivisió espanyola. L’equip lleidatà va viatjar a Priego de Còrdova per acabar la lliga al camp del campió de lliga.

El Borges amb la tercera posició assegurada va jugar amb Marc Duran i els jugadors del segon equip Oriol Mir i Josep Lluís Andrade. El partit va acabar amb un 4-0 per l’equip local.

El Borges Grup Vall ha acabat després de 22 jornades amb un total d’11 victòries, 6 empats i 5 derrotes. La tercera posició final classifica l’equip per la lliga Europea ETTU Cup la temporada vinent.

Els jugadors del Borges campions en totes les categories provincials d’edats

D’altra banda el passat dissabte dia 11 de maig es va celebrar a les instal·lacions del Centre de tecnificació de les Borges Blanques el campionat provincial d’edats, en les categories, benjamí, aleví, infantil i juvenil.

En la categoria benjamí el campió va ser Roger Benet del CTT Borges, Gerard Moreno va ser 5è i Elsa Benet 7a. En Aleví la victòria va ser per Marc Amill també del CTT Borges seguit d’Adrià Macià i Marçal Moreno, els dos jugadors del CTT Borges. En infantil el guanyador va ser Joel Rubio que va guanyar a la final al seu company Eric Torné, la tercera i quarta posició van ser per Ivan Madueño (CTT Borges) i Aitor Madueño (CTT Borges). En juvenil Joel Rubio s’ha repetit la final de la categoria infantil i el guanyador també ha estat Joel Rubio a l’imposar-se 3-0 a Eric Torné. La tercera posició ha estat per Bernat Capdevila i la quarta per Luca Pau Muller, tots dos jugadors del Borges.