L’Asisa Borges Vall ha aconseguit una victòria per 1-4 davant l’altre equip català de la categoria, en el partit disputat aquest diumenge, 29 de gener. Els jugadors han pogut recuperar les bones sensacions per sumar dos punts més i seguir al tercer lloc de la classificació.

En el partit Viktor Brodd ha obtingut el primer punt en guanyar per 1-3 al jugador rus de l’Escala, Konstantin Chernov. Marc Duran ha situat el 0-2 al marcador en imposar-se a Norbert Tauler per 0-3. En el tercer partit, Joan Masip ha perdut per la mínima davant Iker González, per 3-2. Amb 1-2 al marcador, Marc Duran ha augmentat l’avantatge en guanyar a Chernov per 2-3. L’últim partit de l’encontre l’han disputat Viktor Brodd davant Iker González, amb victòria del suec per 0-3.

Derrota (4-2) de l’ASISA Borges Vall al camp de l’Universidad de Burgos TPF

D’altra banda, l’ASISA Borges Vall va perdre el partit disputat el divendres, 27 de gener, davant l’Universidad de Burgos TPF per 4-2. En el partit corresponent a la jornada 11 de la Superdivisió, l’equip borgenc ha sumat la segona derrota de la temporada.

Viktor Brodd ha sumat el primer punt de la tarda en guanyar a Jorge Ausin per 3-0. En el segon partit l’exjugador del CTT Borges, Damien Provost s’ha imposat a Joan Masip per 3-0. Amb empat a 1 al marcador, Marc Duran ha perdut davant Daniel Berzosa per 3-1. El duel entre els dos jugadors estrangers entre Provost i Brodd ha estat favorable al jugador del Burgos per 3-0. Amb el marcador 3-1 en contra, Marc Duran ha aconseguit la victòria per 2-3 davant Jorge Ausin. En l’últim i definitiu partit, Joan Masip ha cedit per un ajustat 3-2 davant Daniel Berzosa i ha situat el 4-2 al marcador general.

El pròxim partit de l’ASISA Borges Vall serà el proper divendres, 3 de febrer, a les 18.00 hores, al centre de tecnificació de les Borges Blanques davant el segon classificat de la lliga, l’Arteal Santiago de Compostel·la.

El partit es podrà seguir en directe per LesBorgesTV.