Aquest diumenge, 29 de gener, el Centre de Tecnificació de les Borges Blanques acollirà el Campionat de Catalunya Universitari de Tennis Taula 2023. Serà la tercera vegada que es disputa aquest campionat a la capital de les Garrigues, després de les edicions del 2019 i 2022, amb l’organització conjunta del Servei d’Esports de la UdL i el CTT Borges.

La competició tindrà les modalitats d’individual masculí i femení i dobles masculins i femenins amb la participació de palistes de 9 de les 12 universitats catalanes.

Doble partit per l’ASISA Borges Vall

L’ASISA Borges Vall disputarà aquest cap de setmana dos partits de la Superdivisió.

El primer partit serà avui divendres, 27 de gener, a les 18.00 hores, al camp de l’Universidad de Burgos TPF. El Burgos ocupa actualment la sisena posició a la lliga. Aquest partit correspon a la jornada 11 de la superdivisió i es va ajornar per la convocatòria de Joan Masip amb la selecció espanyola per participar en un torneig a Qatar.

El segon partit serà el derbi català de la Superdivisió. Els borgencs visitaran el camp del CER Robin Prisco l’Escala de Girona. El partit es jugarà aquest diumenge, 29 de gener, a les 10.30 hores. L’ASISA Borges Vall ocupa la tercera posició a la lliga, seguit del CER L’escala.