El CTT Borges ha arribat a un acord amb el jugador japonès Masaki Kanamitsu, 金光 将希, qui s’incorporarà a la dinàmica del filial en les pròximes setmanes.

A falta d’una jornada per acabar la primera volta el Borges General d’Olis és el cuer de la Divisió d’Honor amb tan sols dues victòries. L’equip esperava l’arribada del mexicà Jair Jimenez a l’inici de la temporada per completar l’equip, però el retard en la tramitació del visat està impedint que el jugador arribí a les Borges.

Per aquest motiu el club ha tancat la incorporació de Kanamitsu en el mercat d’hivern, amb l’objectiu d’aconseguir la permanència a la categoria de plata del tennis taula estatal.

Masaki Kanamitsu nascut a Okayama i de només vint anys, és dretà i utilitzant la presa asiàtica basa el seu joc en els cops ofensius de dreta.

Va començar a jugar amb el seu pare amb només 4 anys, el seu primer club va ser el TC Marukawa d’Okayama, després va incorporar-se a l’Institut Kansei de la mateixa localitat i actualment forma part de la Universitat d’Hokuriku, que es troba a la prefectura d’Ishikawa on compagina estudis i competició.

Com a peculiaritat, fa ús d’una raqueta d’estil japonès, poc habitual en l’alt nivell inclús en el país nipó, aquest tipus de fusta compta amb un bloc de suro a la part superior del mànec per obtenir una subjecció més segura i còmoda.

El mes passat es va proclamar triple campió: individual, dobles i equips, en el Campionat Universitari de 1r i 2n curs d’Hoku-Shin’etsu (prefectures de Niigata, Nagano, Toyama, Ishikawa i Fukui).

Serà el segon jugador japonès de la història del club de les Garrigues, recordem que el primer va ser Ryu Taguchi qui també va competir amb el filial fa tres temporades i casualment és ara un dels entrenadors de Kanamitsu.