El partit d’aquest dilluns 10 de febrer, davant el líder la de la superdivisió, s’ha vist marcat per la lesió del jugador Lashin, en el segon partit que disputava. Tot i el contratemps, els borgencs han aconseguit un valuós empat a 3.

El primer partit de la tarda ha enfrontat a Elsayed Lashin contra el Daniel Kosiba, en un partit de molt nivell que s’ha resolt en l’últim set. Lashin s’ha endut la victòria per un ajustat 3-2.

El segon partit l’han disputat el català Joan Masip davant Diogo Carvalho. El jugador portuguès del Cajasur ha guanyat per 0-3 situant l’empat a 1, en el marcador general.

Marc Duran i Carlos Machado han disputat el tercer partit, en un dels millors partits que s’ha pogut veure a la superdivisió. Marc Duran s’ha imposat per 3-1 a l’actual subcampió d’Espanya i 11 vegades campió d’Espanya.

En el quart partit Lashin s’ha retirat lesionat per unes molèsties a la cama, la qual cosa ha significat la victòria de Carvalho per 3-0, i l’empat a 2 al marcador general.

Amb 2-2 al marcador, l’ASISA Borges Vall només podia optar a aconseguir un empat, però Marc Duran no ha pogut amb Daniel Kosiba, davant el qual ha perdut per 1-3.

En l’últim partit, i darrera opció per aconseguir l’empat, Joan Masip ha guanyat per un ajustat 3-2 a Carlos Machado. El jugador andalús no havia perdut cap partit en tota la lliga i ahir va cedir dos punts.

El pròxim partit, també a casa, tindrà lloc el dijous 13 a les 18.30 hores davant el San Sebastian de los Reyes, vuitè classificat a la lliga. El Sanse és un rival complicat, ja que compta amb una plantilla de jugadors molt amplia.