En el primer partit Joan Masip s’ha enfrontat al rus Aleksei Zhukov. Masip ha començat amb bon peu guanyant els dos primers sets, però el jugador rus ha capgirat el marcador i ha aconseguit la victòria per 2-3.

En el segon partit Marc Duran ha guanyat per 3-0 a Rafael Casares.

El tercer jugador a sortit a la pista ha estat Elsayed Lashin, que tot i que en el partit de dilluns va patir una lesió ha volgut ajudar a l’equip, jugant amb molèsties. L’egipci ha aconseguit una lluitada victòria davant Vladislav Ursu per 3-0.

Marc Duran ha jugat el quart partit i ha demostrat que està en un gran moment de forma. Ha superat a Zhukov per un clar 3-0.

Amb 3-1 al marcador general, el duel Masip – Ursu podia tancar el partit a favor del Borges i evitar així un últim partit del lesionat Lashin.

Masip s’ha esforçat al màxim per aconseguir una victòria per 3-2 i situar el 4-1 al marcador general.

El pròxim partit de l’ASISA Borges Vall serà el dissabte 15 a les 11.00 hores al camp de lArteal TM a Santiago de Compostel.la.

El japonès RYU TAGUCHI ja està a les Borges

El jove japonès de 21 anys, fitxat per reforçar l’equip de la divisió d’honor va arribar ahir, i el diumenge jugarà a Olot el seu primer partit amb la samarreta del Borges.

El debut a casa serà el 14 de març a les 16.00 hores davant l’IMATEC Gabinetes Radiológicos Cartagena.

El club confia que el joc de Taguchi ajudi a l’equip a salvar la categoria i residirà a les Borges fins al dia 5 d’abril.

Agenda del cap de setmana

Aquest cap de setmana hi ha partits de lliga en totes les categories estatals i provincials.

L’ASISA Borges Vall de Superdivisió visita dissabte a les 11.00 hores el Camp de l’Arteal de Santiago de Compostel.la. L’equip vol tancar la setmana amb un bon resultat davant el 4rt classificat. Recordem, que aquesta setmana el conjunt borgenc ja ha disputat dos partits, el dilluns va empatar 3-3 davant el líder Cajasur Priego, i dijous va aconseguir una victòria 4-1 davant el San Sebastian de los Reyes.

L’altre partit a destacar serà el partit de divisió d’honor el diumenge a les 11.00 hores a Olot. En aquest partit debutarà el japonès Ryu Taguchi amb la samarreta del Borges.