L’ASISA Borges Vall es proclama campió de la Copa del Rei

Aquest matí, l’ASISA Borges Vall ha revalidat el títol de guanyador de la Copa del Rei, per quarta vegada en una “final d’infart viscuda a Jaén”. 

L’ASISA Borges Vall, que també va aconseguir el guardó l’any passat, s’enfrontava avui a la final contra el Cajasur Priego de Córdoba, vuit vegades campió de la Copa del Rei i líder de la Superdivisió.

Segons expliquen des del club, els jugadors de l’ASISA Borges Vall “han demostrat que, en conjunt, són un equip temible i, gràcies a un punt de cada jugador, tornaran de Jaén amb la Copa”.

En el primer partit, Marc Duran no ha pogut superar al jugador portuguès del Cajasur Priego, Diogo Carvalho i ha perdut per 0 a 3. Seguidament, Viktor Brodd ha superat al també portuguès, Diogo Chen, per 3 a 1. Amb empat a un al marcador, Alberto Lillo i Carlos Machado disputarien un punt “molt important de cara al resultat final”. El jugador del Borges ha estat “a un nivell estratosfèric” superant a l’11 vegades campió d’Espanya, Carlos Machado per 3 a 0. Amb 2 a 1 a favor, Viktor Brodd podia tancar la final davant Diogo Carvalho. Brodd ho ha intentat, però ha perdut el partit per 1 a 3. Amb empat a 2 al marcador, tot es decidia en l’últim partit entre Marc Duran i Diogo Chen. El portuguès s’ha situat 2 sets a 1 a favor, però Duran “tenia ganes de continuar lluitant fins al final” i ha capgirat el marcador aconseguint la quarta copa del Rei per les Borges.