L’ASISA Borges Vall no aconsegueix classificar-se per a les semifinals de la lliga Europe Cup

L’ASISA Borges Vall no aconsegueix classificar-se per a les semifinals de la lliga Europe Cup després de perdre, per 0 a 3, en el partit de tornada davant de l’equip austríac, Solex Consult TTC Wiener Neustadt. En el partit d’anada, disputat fa uns dies a Àustria, els borgencs també van cedir per 3 a 2.

El primer partit el va disputar Viktor Brodd contra Tomas Konecny. El jugador del Borges va començar perdent els dos primers sets, va guanyar els dos següents, però, finalment, va perdre el cinquè i definitiu set.

Seguidament, va sortir Marc Duran a la pista, però tampoc va poder guanyar a Frane Kojic contra qui, després de guanyar el primer set, va perdre els tres següents.

Amb 0-2 en contra al marcador general, Joan Masip va jugar contra Felix Metzel, que es va endur el duel en el cinquè set.

Quarts de final de la lliga de Superdivisió

D’altra banda, l’ASISA Borges Vall va sortir vencedor, aquest diumenge, del partit d’anada dels quarts de final de la lliga de Superdivisió davant l’Universidad de Burgos TPF. D’aquesta manera, els borgencs van aconseguir una “lluitada victòria” de 2 a 4 al camp del Burgos.

Ara, el Borges vol certificar el pas a les semifinals en el partit que es disputarà el pròxim, 18 de març, a les 18 hores, al Centre de Tecnificació de les Borges. Tot i això, abans d’aquest partit, l’equip es desplaçarà, del 7 al 10 de març, a Santander, per disputar la Copa del Rei i els campionats d’Espanya individual i dobles.