L’ENOLI Les Borges Vall ha finalitzat la participació en la competició europea en la segona ronda de l’EUROPE CUP, en perdre per un ajustat 2-3 en l’últim partit. L’equip ha finalitzat 4t del grup.

Els equips classificats per la següent ronda han estat el TTC SOKAH HOBOKEN belga en primera posició, seguits del CER L’Escala. L’equip del Libertas Marinkolor i l’ENOLI Les Borges Vall han quedat eliminats.

El balanç d’aquesta segona fase disputada a l’Escala, ha estat de dues derrotes i una victòria.

En l’últim partit disputat aquest dijous a la tarda davant el Libertas  Marinkolor de Cròacia, l’equip ha perdut per 3-2 amb dos punts de Marc Duran. Els seus companys d’equip, Norbert Tauler i Cesc Carrera, no han pogut sumar cap punt.

Sense temps per descansar, avui divendres l’equip té un partit important a les Borges Blanques. Serà el corresponent a la jornada 4 de la Superdivisió davant el Collado Mediano TM. Els madrilenys ocupen la desena posició a la taula, just sota del Borges.

El partit es podrà veure en directe amb entrada gratuïta al Centre de tecnificació de les Borges Blanques o per internet a Les Borges TV.