Molt bons resultats pel CTT Borges

El passat dimecres, 17 d’abril, en la competició per equips que se celebra a Valls, els jugadors del CTT Borges, Eric Torné, Joel Rubio i Adam Lopez han tingut a tocar el títol de campions de Catalunya. En el partit de la final, el Borgesha tingut un 2-1 a favor enfront del TT Cassà, però finalment han perdut 2-3 davant l’equip gironí.

Comentar també que la jugadora Borgenca Vinyet Solans ha finalitzat subcampiona per equips de la categoria Sub-21 femení amb el CTT Balaguer, fent parella amb Gemma Lladonosa.

D’altra banda, el jugador aleví del CTT Borges, Cesc Carrera, ha aconseguit el bronze al campionat de Catalunya en la categoria de dobles masculins. Carrera ha fet parella amb el palista del CTT Ganxets Tan Ruixiang.

El jugador del Borges Grup Vall Joan Masip s’ha proclamat aquest dijous, 18 d’abril, campió de Catalunya en individual i Dobles masculins en la categoria sub-21. Masip ha demostrat que és el jugador amb més progressió dins l’àmbit català i ha guanyat tots els partits de la modalitat individuals que ha jugat per parcials de 3-0. En dobles ha fet parella amb Arnau Pons del CN Mataró i han aconseguit el títol de campions de Catalunya 2019.