Victòria de l’ASISA Borges Vall per 4 a 1 davant el CER l’Escala

L’ASISA Borges Vall s’ha imposat 4-1 davant el CER l’Escala de Girona en la primera jornada de la superdivisió que ha tingut lloc aquest divendres 27 de setembre.

En el primer partit de la tarda s’ha pogut veure en joc el nou fitxatge de l’ASISA Borges Vall, Elsayed Lashin. El seu rival ha estat el jove català Norbert Tauler. Lashin s’ha imposat per un ajustat 3-2 .

En el segon partit s’ha pogut veure el primer duel entre jugadors catalans, Joan Masip, i Iker Gonzàlez. Masip s’ha vist sorprès pel joc del gironí, hi ha cedit el primer set per 3-11, també ha perdut el segon i tercer set per un doble 10-12.

Amb empat a 1 al marcador general, s’ha disputat el segon partit entre jugadors catalans, Marc Duran s’ha imposat a Sergi Grau per 3-0.

El quart partit de la tarda ha enfrontat a Lashin contra Iker Gonzàlez i novament l’egispi ha patit per guanyar el seu partit, finalment 3-2 pel jugador del Borges.

En el cinquè definitiu partit Marc Duran s’ha imposat davant Norbert Tauler per 3-0.

En finalitzar el partit ha tingut lloc la presentació dels equips d’aquesta nova temporada. El pròxim partit a casa serà el dimecres 9 d’octubre a les 18.00 hores davant  l’Arteal Santiago.