L’Associació Talma ja està acreditada com a agència de col·locació

Les persones de la comarca que busquin o  vulguin canviar de feina ja tenen a la seva disposició un recurs nou a la comarca. Poden inscriure’s a l’agència de col·locació que gestiona Talma a través del servei d’orientació i inserció sociolaboral Apunt. D’aquesta manera, s’estableix un punt de connexió entre demandants d’ocupació i les empreses del territori a través d’aquest nou servei acreditat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Es tracta d’un recurs obert a la ciutadania en general que, un cop posat en marxa, persegueix l’objectiu d’obtenir una visió global de l’oferta i la demanda en l’àmbit laboral a les Garrigues, per tal de crear estratègies i projectes, des del servei Apunt, que facilitin l’accés al món laboral de les persones aturades i capacitar-les per a les necessitats del teixit empresarial de la comarca.

Les empreses, per la seva part, també poden inscriure’s a l’agència i publicar les seves ofertes de feina, sense cap cost addicional. A més a més, les empreses que busquin cobrir els seus llocs de treball amb un perfil concret, l’agència ofereix un servei de preselecció d’aquelles persones demandants que compleixin amb els requisits publicats a l’oferta i posar-los en coneixement de l’empresa.

L’agència de col·locació tindrà dues seus, una a les Borges Blanques al Centre d’Empreses Innovadores (CEI), on hi ha situat el servei de formació i inserció sociolaboral Apunt, i l’altra a Juneda, al servei d’atenció i suport a la salut mental Compàs, situat al carrer Àngel Guimerà, 15. Les persones i empreses interessades en inscriure’s ho podran fer personalment a aquestes dues ubicacions però també s’ha habilitat un portal web des d’on els usuaris es podran registrar i crear el seu perfil amb els interessos laborals.

L’atenció al públic serà dilluns, dijous i divendres de 9 a 14 hores, dimarts de 16 a 18 hores i dimecres de 15 a 18 hores, sota cita prèvia.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>