Les Borges dóna a dues protectores d’animals els diners aconseguits recollint taps de plàstic

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha lliurat aquest dimecres al vespre els 20 sacs de taps de plàstic recollits en diversos punts ubicats al consistori i en diversos establiments borgencs, com la Perruqueria CAN Laura i el Quiosc Terrall, a l’empresa local Injectats Gaya. Els beneficis de 540 euros obtinguts amb aquesta iniciativa promoguda per la Policia Local de la capital de les Garrigues i l’Ajuntament, han estat lliurats íntegrament a les protectores d’animals Lydia Argilés i Amics dels Animals del Segrià.

D’aquesta manera, els 1.800 quilos de taps recollits durant aquest 2017 i finals del 2016 contribuiran a sufragar una part de les despeses de manutenció i tractaments mèdics, entre altres, d’aquestes protectores. Aquesta ha estat la primera entrega de taps que el consistori ha fet a l’empresa de les Borges, que s’ha mostrat disposada a seguir adquirint tots els que es puguin recollir en els punts establerts i ha format als responsables i col·laboradors de la iniciativa, per a poder aprofitar encara més els lliuraments i que retornin majors recursos a les protectores d’animals.

La regidora de Governació, Núria Palau, ha afirmat que “estem molt satisfets de contribuir i incentivar la col·laboració ciutadana en una causa tant necessària i lloable com la de poder ajudar les protectores d’animals. Ara que hem aconseguit la col·laboració de l’empresa Injectats Gaya, mirarem d’ampliar els punts de recollida de taps de plàstic per seguir incrementant les aportacions solidàries”.

Al seu torn, el sots cap de la Policia Local de les Borges, Marc Ampurdanés, ha volgut “agrair tota la col·laboració rebuda, alhora que hem de demanar a la gent que ens ajudi exclusivament portant-nos taps de plàstic, ja que tot i les bones intencions al buidar els sacs hem trobat altres elements que, tot i ser aparentment de plàstic, porten integrats objectes metàl·lics o d’altres materials que, si no es detecten, poden malmetre la resta del contingut del sac”.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>