La primera fase d’urbanització de l’Avinguda Francesc Macià de les Borges, una de les artèries principals de la capital de les Garrigues que dona accés a la ciutat, avança a bon ritme i ja ha arribat al 75% de la seva execució. La reforma va iniciar-se a principis de febrer i inclou el tram de la via que va del Centre d’Assistència Primària (CAP) a la seu del consell de les Garrigues. La previsió és que l’obra pugui estar acabada a mitjans de juny.

El projecte contempla l’obra civil d’urbanització, així com la compra d’arbres, l’enllumenat públic amb la instal·lació de leds per il·luminar millor l’avinguda i per fomentar l’estalvi energètic, a més a més de la instal·lació d’uns petits illots verds i de mobiliari urbà. L’objecte principal és generar un recorregut de vianants amb característiques de passeig arbrat i reduir l’espai dedicat a l’aparcament de vehicles.

En aquests moments, han finalitzat les obres de les primeres illes interiors de l’avinguda i els arbres estan plantats gairebé en la seva totalitat, a falta de col·locar els paviments i finalitzar el total d’illes que contempla el projecte.

Cal recordar que la primera fase d’obra contemplava un pressupost base de 275.176,16 euros i s’inclou dins del projecte de dignificació de totes les entrades i sortides del municipi borgenc.

Categoria: Societat

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>