La capital de les Garrigues ultima els detalls per a la reobertura del bar restaurant Lo Kiosc, un espai de titularitat municipal, situat al Parc del Terrall, en ple centre neuràlgic de les Borges, que tornarà a oferir servei de bars i menús, després d’uns mesos d’aturada.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges va aprovar la setmana passada el contracte d’adjudicació directa de la gestió i l’explotació d’aquest establiment, després que el procediment obert de licitació quedés desert en dues ocasions. Finalment, la licitació s’ha adjudicat a un veí de les Garrigues per un termini de cinc anys, prorrogables per anualitats fins a un màxim de dos anys, per un import de 10.164 euros a l’any, IVA inclòs, en concepte de cànon anual mínim d’explotació.

En aquests moments s’estan ultimant els preparatius pel que fa a al subministrament elèctric de l’establiment. Està previst que el bar restaurant Lo Kiosc torni a obrir al públic entre finals d’aquesta setmana i principis de la setmana vinent i a oferir menús diaris, servei de terrassa i partits de futbol de pagament, entre altres coses. L’espai, que fou reformat just abans de la pandèmia, obrirà al públic durant la setmana, i també romandrà obert durant les fires, festes i els actes que es desenvolupen en aquest espai.

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, ha animat tothom a “redescobrir” aquest establiment municipal, que reobre les portes i “tornarà a omplir de vida el nostre estimat Parc del Terrall, el centre neuràlgic de la capital garriguenca”, ha dit. Igualment, Palau ha volgut donar les gràcies a tot el comerç i la restauració del municipi, “que dia rere dia pugen les seves persianes per oferir-nos el millor tracte i la millor qualitat”, ha explicat.

Categoria: Societat