Aquest dijous, 19 de desembre, una dotzena de persones han assistit a la jornada de formació titulada “Obligacions per a la igualtat (5+5)” que ha organitzat l’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal de les Garrigues i que anava adreçada a empreses i ens locals.

La sessió, a càrrec de Georgina González, del Programa de Formació Superior en Agents d’Igualtat, llicenciada en Dret i pèrita experta en avaluacions de conflictes laborals per assetjament, ha tractat temes relacionats amb la llei i obligacions en l’àmbit de la igualtat.

Tenir coneixement de la llei en matèria d’igualtat és important per arribar a complir amb les obligacions que s’hi exposen i és per aquest motiu que des de l’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal s’ha decidit oferir aquesta formació, per fer arribar a les empreses de la comarca informació sobre aquesta temàtica. Els temes que s’han tractat han estat el marc jurídic actual, les principals obligacions de les empreses en matèria d’igualtat, els seus beneficis i impacte, i els protocols de prevenció de l’assetjament en l’empresa.