Aquest dijous a la tarda, el pati de l’Ajuntament de les Borges va acollir el lliurament de premis de la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ de la Xarxa de Barris Antics. L’objectiu de la campanya, que enguany ha celebrat la tretzena edició, consisteix a donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat.

Pel que fa a les Borges, hi van col·laborar 89 comerços, on els veïns que compraven als diferents establiments obtenien una participació per al sorteig d’una experiència en una de les 34 localitats de la xarxa. Concretament, ahir es van repartir 35 premis, un dels quals va anar destinat a un dels comerços.

Enguany, la coordinació de la campanya pel que fa a Catalunya s’ha dut a terme des de l’Ajuntament de les Borges Blanques (anteriorment es feia des de l’Ajuntament del Vendrell, Tarragona). Així doncs, l’ens borgenc s’ha encarregat de la gestió, calendari, distribució del material, fitxes dels premis, suport als nous municipis que s’han incorporat, reunions, comunicació, etc.