Les Borges Blanques ha sortejat aquest dilluns al vespre, al Centre Cívic, els 31 premis de productes i serveis als ciutadans que han fet les compres, durant el mes de juny, en els comerços adherits a la 9a edició de la iniciativa que enguany es desenvolupa sota el títol “Barris antics: compra i guanya”, emmarcada en el Pla de Barris de la Generalitat.

Així, la capital de les Garrigues ha participat per quarta vegada consecutiva en aquesta campanya amb la qual es promocionen els municipis, així com els seus productes i la identitat del territori, pel que incentiva el consum de proximitat als comerços locals a partir d’oferir un premi comú. Enguany, s’hi ha sumat 30 poblacions d’arreu i, en el cas de les Borges, ha comptat amb l’adhesió de 98 comerços, un dels quals també s’ha endut un premi.

Segons ha explicat el Regidor de Promoció econòmica, Jordi Ribalta, “estem molt satisfets del resultat d’aquesta campanya en la qual incentivem les compres en els 98 establiments que hi participen, alhora que fem promoció cultural i turística del nostre municipi, amb un premi que enguany està valorat en 130 euros, per a gaudir el 20 de gener de 2020, en el marc de la Fira de l’Oli i les Garrigues i que, entre altres, inclou un bon dinar, i visites guiades a Cal Gineret i l’Espai Macià”.

Cada municipi ofereix 31 premis, un dels quals es destina a obsequiar els comerciants amb l’objectiu de reconèixer la seva participació i implicació en la iniciativa. El lliurament dels mateixos a les Borges està previst el pròxim dijous, 11 de juliol, al pati de l’Ajuntament, a les 20.30 hores.

Els guanyadors del sorteig han estat Ramon Rius; Laia Garcia; Regina Andreu; Teresa Herrera; Ma Dolors Santos; Agustí Solsona; Verònica Minguella; Ramon Tolosa; Mª José Molina; Miquel Àngel Vives; Inés Martí; Dolors Gómez; Laia Guitarte; Rosalina Feliu; Maribel Farré; Dolors Melich; Lolita Cabanillas; Amparo García; Eduard Sans; Pilar Boldú; Dolors Monné; Carmen Garcia; Xavier Guitarte; Lorena Romero; Montse Vendrell; Jordi Pagès; Consol Feliu; Josep Lombardo; Mercè Reina; i Teresa Calvo;; i el pemi al comerç ha estat per al bar La Tertúlia.