El Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, organitza el curs “Eines formatives i de suport als allotjaments de les Garrigues”. Aquest dijous, 5 de març a les 18.00 hores, ha tingut lloc la presentació del programa a la sala de plens del Consell Comarcal de les Garrigues, amb la participació del president de l’ens comarcal, Jaume Setó.

La sessió, a la qual han assistit una trentena de persones, ha servit també per explorar els interessos dels participants per poder adaptar el contingut dels seminaris a les necessitats reals dels allotjaments.

El curs té l’objectiu d’oferir eines formatives i de suport perquè els allotjaments de la comarca siguin més competitius. El programa contempla l’organització de quatre seminaris on es tractaran les tendències de futur i innovació; la creació de productes turístics i experiències; l’estratègia i models de negoci, i la comunicació i comercialització de l’oferta turística del territori.

Un cop finalitzats els seminaris, d’entre els allotjaments que hi hagin participat s’escolliran deu empreses amb les quals es faran tutories personalitzades i es visitaran experiències turístiques de la comarca.