El ‘II Fòrum Verge Extra: Oli i Territori’ és obert a totes les persones, empreses i entitats interessades en el sector de l’oleïcultura i, en aquesta edició, comptarà amb la presència de quatre especialistes en màrqueting, turisme i comunicació. Durant tres dies, els experts recorreran el territori per a descobrir-ne les potencialitats. L’objectiu és  crear un relat conjunt que englobi tots els productors i que ajudi a la venda de l’OOVE.

En concret, el panell d’especialistes estarà format per: la periodista i comunicadora gastronòmica, Carme Gasull; el consultor especialitzat en innovació i màrqueting de productes turístics i fundador de Tourislab, David Esteller; l’especialista en màrqueting responsable i creador de Voxpopuli, Giuseppe Cavallo; i la consultora experta en turisme acreditar per l’Organització Mundial del Turisme i CEO d’In2destination, Nagore Espinosa.

Durant l’últim dia del Fòrum, el 20 de març, els quatre membres del panell presentaran les serves primeres conclusions i es realitzarà un debat amb totes les persones assistents. Així mateix, també s’aprofitarà aquesta segona edició del Fòrum, per presentar el projecte Inno4agro i el projecte transfronterer ‘POCTEFA -Transgrowth’.

Quinze persones presentaran el seu oli en format ‘Elevator pitch’

Cal recordar que, en aquesta edició, hi ha preparades diverses activitats de tarda que complementaran el Fòrum. En concret, el dimecres 18 de març s’ha organitzat, a Torrebesses, un ‘Elevator pitch’ on persones relacionades amb la producció i la comercialització d’OOVE presentaran el seu oli fent incís en els seus elements diferencials; i, el dijous 19 de març, hi ha preparada a les Borges Blanques la segona dinàmica ‘Customer Journey’, on es treballarà com es dissenya l’experiència del visitant. La participació és encara oberta a totes les persones que hi estiguin interessades.

Col·laboració amb la Fundació CEEI

Per tal de preparar la presentació dels OOVE, la Fundació CEEI ofereix una jornada prèvia en la qual es treballarà l’’elevator pitch’. La sessió s’ha previst el dimecres 11 de març a les 16:00 al CEEI Lleida, ubicat a la Partida de la Caparrella, i serà impartida per la tècnica Viviana Gracià Espinós. 

Totes les persones, empreses i institucions que vulguin participar en aquesta edició del Fòrum poden formalitzar la inscripció a través de la pàgina web www.forumvergeextra.cat.