El Barça Lassa derrota al Partizan en el V Trofeu Ciutat de les Borges (101-64)

El Futbol Club Barcelona Lassa ha derrotat al Partizan de Belgrad per 101 a 64 aquest dimecres, 12 de setembre, al Pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques en el V Trofeu Ciutat de les Borges. L’encontre, organitzat pel Club Bàsquet Borges-Garrigues, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha mobilitzat uns 950 espectadors, molts dels quals nens que no s’han volgut perdre aquesta oportunitat de conèixer als seus ídols.

El Barça canvia de xip després de la desfeta a la final de Copa Catalunya davant el Morabanc Andorra i fa un partit molt seriós davant un rival molt inferior.
Els de Pessic van sortir al parquet del Francesc Macià amb una actitud i joc molt millorats i aviat es va veure que el domini seria de color blaugrana.
Els gegants Tomic i Pustovyi (2,18 m) van dominar sota els taulers i al descans es va arribar amb un 47-26.
La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica amb ràpides transicions on Pesic va donar molts minuts al jove Aleix Font i Pol Figueras, deixant l’electrònic amb un significatiu 101-64 i amb Singleton com a màxim encistellador (18).

El Francesc Macià va estar molt ple i amb una afició molt implicada, sobretot amb els blaugranes i va poder gaudir d’un espectacle esportiu de gran nivell.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>