El FC Barcelona Lassa i el KK Partizan es disputaran el V Trofeu Ciutat de les Borges

El Futbol Club Barcelona Lassa i el Košarkaški Klub Partizan es veuran les cares el dimecres, 12 de setembre, a les 20.30 hores, al Pavelló Francesc Macià de la capital de les Garrigues en el V Trofeu Ciutat de les Borges. A l’encontre, organitzat pel Club Bàsquet Borges-Garrigues, amb la col·laboració de l’Ajuntament, el conjunt català vindrà amb la totalitat de la plantilla, i els organitzadors preveuen que el partit mobilitzi més de 1.000 espectadors. Les entrades per a veure el matx estan a la venda des d’aquest divendres, 31 d’agost, al preu de 12 euros, i es poden adquirir a la Llibreria Quaderns i a la fruiteria Garcia Vicent de les Borges.

Es tracta d’un “esdeveniment únic i de molta qualitat” i “una mostra del nostre compromís amb el territori”. Així ho ha destacat l’alcalde de les Borges, Enric Mir, en la presentació del partit de bàsquet d’aquest divendres en què també hi han participat el membre de la Comissió Esportiva de la secció de bàsquet del FC Barcelona, Xavier Gomis; el president del CB Borges-Garrigues, Josep Mònico; el president de la penya barcelonista de les Borges, Josep Benet, entre altres.

En el transcurs de la presentació, Mònico ha remarcat l’esforç que ha suposat l’organització d’aquest partit que “és la cirereta del pastís després de 5 edicions del Trofeu Ciutat de les Borges”. Per la seva banda, el regidor d’esports de les Borges, Francesc Mir, ha remarcat que aquest encontre era “una assignatura pendent” i ha volgut agrair l’esforç que s’ha fet des de la penya barcelonista i el CB Borges-Garrigues.

Aquest partit està inclòs en els compromisos de pretemporada del Barça i vindrà a les Borges amb totes les figures mediàtiques, entre les quals destaca el pivot targarí Pierre Oriola. El club català a finals de mes juga el primer títol de la temporada, la Supercopa. Després del matx a les Borges, el 15 de setembre, el FC Barcelona Lassa viatjarà a Polònia per enfrontar-se a l’Arka Gdynia.

Pel que fa al KK Partizan, està previst que l’equip serbi entreni al Pavelló Francesc Macià el dia 11 de setembre, just abans de la trobada amistosa. 

Entre tots els assistents, el dia de l’encontre se sortejarà un abonament per a dues persones per a la Copa del Rei de bàsquet, que es disputarà a Madrid entre el 14 i el 17 de febrer del 2019.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>