Presentació del 2n torneig de futbol sala Memorial Marc Roig Farrús

Aquest cap de setmana, entre el divendres 5 i el diumenge 7 de juliol, es disputarà el 2n torneig de Futbol Sala de les Borges Blanques, Memorial Marc Roig Farrús, al Pavelló Francesc Macià de la capital de les Garrigues.

La competició està previst que comenci a les 16 hores del divendres, amb la disputa de les fases preliminars dels equips de les categories infantil, cadet i juvenil. Els partits d’aquestes rondes prèvies es reprendran dissabte, a partir de les 10 h, i d’aquests enfrontaments en sortiran el 1r i 2n classificat de cada categoria, per tal de jugar les rondes eliminatòries a partir de diumenge, a les 15.30h, que inclouran les dues semifinals i la final de cada una de les 2 categories, ja que està previst que els infantils i els cadets juguin tots junts en una mateixa categoria.

Entre les diferents finals, hi ha prevists els sorteigs del material esportiu del FC Barcelona, i dels productes de la terra cedits per establiments i empreses borgenques, entre tot el públic assistent que hi vulgui participar.

Segons ha confirmat Roger Pelegrí, un dels organitzadors del torneig, ja tenen confirmats 16 equips participants, que contribuiran a retre homenatge al jove borgenc Marc Roig. Igualment, Pelegrí ha convidat a assistir a tots els familiars, amics i companys dels jugadors d’aquest 2n  Torneig de Futbol Sala, així com a tots els afeccionats a l’esport en general, a gaudir de les fases classificatòries i de les rondes eliminatòries que es disputaran al llarg de tot el cap de setmana, a més a més de poder assistir diumenge, a les 20.15 hores, a l’acte d’entrega de trofeus al 1r i 2n classificat, als dos millors jugadors i al millor porter de cada categoria del torneig.