Cap de setmana amb bons resultats pel CTT Borges

Pel que fa a la competició de lliga, l’equip de Iberstand Vall Borges ,de segona nacional, va aconseguir una important victòria davant el Oberena, que els situa tercers a la classificació i tenen opcions de disputar el play-off a primera nacional.

A tercera nacional cara i creu, l’equip del Masia Tero va perdre per 6-0 al camp del Tona i l’equip del Sidtel.cat va guanyar 3-4 al camp del CTT Hospitalet.

Aquest cap de setmana també hi hagut competició individual d’àmbit provincial, dissabte al matí es va celebrar el TOP 12 i TOP “B” d’edats i el diumenge es va disputar el TOP 12 i TOP “B” de la categoria de veterans, al Centre de tecnificació de les Borges Blanques.

En la competició d’edats el domini del CTT Borges va ser total, ja que els 12 jugadors participants al TOP 12 els dotze jugadors eren del club local.

La classificació del TOP 12 d’edats va ser:  1. Cesc Carrera, 2. Luca Pau Muller , 3. Eric Torne 4. Gerard Quintana 5. Pau Güell 6. Bernat Capdevila 7. aitor Madueño 8. Marc Amill 9. Ivan Madueño 10. Max Amigo 11. Alex Cerdan 12. Marçal Moreno.

El podí del TOP “B” també va estar ocupat per tres jugadors del CTT Borges, campió: Pol Ribera, sots campiona: Edna Solans i 3r classificat: Josep Cayuela.

En veterans el guanyador va ser Àlex Carrera, del CTT Mollerussa, el segon classificat Miquel Salat del CTT Borges i el tercer classificat Joan Ramon Macià, també del Borges.

El TOP “B” el guanyador va ser Josep Perelló del CTT Borges.