Important victòria del Borges Grup Vall davant el Burgos TPF per 4-2

En el primer partit, Marc Duran ha aconseguit posar per davant el Borges Grup Vall amb la victòria davant el jugador base del Burgos,  Alex Cazacu, per 3-1. Recordem que el Burgos va ser el botxí del Borges a la Copa del Rei fa 2 setmanes.

Si la primera victòria ha estat important, el segon punt sumat per Oriol Monzó davant Carlos Caballero, també per 3-1, ha estat definitiu, donant un avantatge dels locals per 2-0.

En el tercer encontre, Joan Masip ha guanyat el jove Francisco Ruiz, també per 3-1.

En el quart partit, que podia significar la victòria dels borgencs, Oriol Monzó no ha pogut jugar a causa de les molèsties que arrossega al braç, la qual cosa ha significat la victòria per 0-3 de Cazacu.

El cinquè i definitiu partit l’han jugat Marc Duran i Francisco Ruiz, amb victòria de Duran per 3-0.

Amb aquesta victòria, el Borges Grup Vall s’ha assegurat ja el quart lloc a la lliga i lluitarà les 4 últimes jornades per aconseguir la tercera posició.

Els pròxims partits del Borges Grup Vall seran el 12 i 13 d’abril, quan l’equip viatjarà a Pontevedra, per enfrontar-se el dia 12 al AD Vincios, a la població de Gondomar, i el dia 13 a Vilagarcia de Arousa, per jugar contra el Vilagarcia Tenis de mesa.