L’ASISA Borges Vall es proclama campió de la lliga de Superdivisió

Davant un centre de tecnificació ple de gom a gom a més de 250 persones, els borgencs, no han donat opció a l’Arteal Santiago i ha guanyat per 4-0 en el partit de tornada de la final de la Superdivisió.

El primer partit de la final l’han disputat Viktor Brodd enfront Enio Mendes, després d’un partit de 45 minuts. El suec del Borges ha guanyat per un ajustat 3-2.

Joan Masip ha sortit a la pista per enfrontar-se a Andre Silva, igual que en el primer partit, la igualtat al marcador ha marcat el matx, finalment, el jugador català del Borges s’ha endut la victòria en el cinquè set.

Amb 2-0 al marcador general, era el torn de Marc Duran davant Humberto Manhani, el capità del Borges sabia que no podia fallar i havia d’aconseguir el punt que faltava per proclamar-se campió i així ha estat, guanyant per 3-1 a Manhani. Desfermant l’alegria del públic i rebent al mateix lloc la copa de campions de la lliga de mans de Miguel Angel Machado.

El CTT Borges ha sumat la seva segona lliga de la seva història, la primera va ser la temporada 2010-11.

A més d’aquest títol aquesta temporada, cal sumar el títol de campió de la Copa del Rei i semifinalista de l’Europe Cup.