Espais Naturals de Ponent creix fins els 20 espais naturals i es reforça com a projecte global amb la participació de les sis comarques de Ponent

L’Associació Leader de Ponent, conjuntament amb el Consorci Grup d’Acció Local Noguera – Segrià Nord i el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, ha presentat  les novetats d’Espais Naturals de Ponent, projecte que vol donar a conèixer, potenciar el valor afegit i evolucionar els espais naturals del territori de Ponent, espais que encara no son prou coneguts entre el públic, ni l’autòcton ni el forà. 

 

Espais Naturals de Ponent creix i incorpora set nous espais naturals, que se sumen als 13 que ja en formaven part. Es tracta dels espais naturals de Valls de Sió-Llobregós, Aiguabarreig Segre – Noguera Ribagorçana, Aiguabarreig Segre – Noguera Pallaresa, Els Plans de la Unilla, Serra Llarga – Secans de la Noguera, Serra de Montsec i Vessants de la Noguera Ribagorçana.

Espais Naturals de Ponent comptarà així amb un total de 20 espais naturals protegits i ampliarà la seva extensió i impacte sobre el territori ja que incorpora les comarques de La Noguera, La Segarra i el Segrià Nord, que es s’adhereixen a les que ja en formaven part: Les Garrigues, l’Urgell, el Pla d’Urgell i el Segrià Sud.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>