L’INS Josep Vallverdú de les Borges acull la I Jornada de l’Emprenedoria

Les instal·lacions de l’INS Josep Vallverdú de les Borges han acollit la I Jornada de l’Emprenedoria al llarg de tot el matí d’aquest divendres. L’activitat s’ha iniciat amb un acte inaugural celebrat a l’Aula Magna de l’edifici que ha comptat amb la ponència del coach Daniel Gabarró sobre “Lideratge conscient”.

 

Desprès de l’acte inaugural, en diferents espais del centre educatiu com la biblioteca o el taller d’electricitat, han tingut lloc xerrades i activitats sobre diversos punts de vista i enfocaments de l’emprenedoria que han anat des del cooperativisme, fins a la necessitat de ser emprenedor.

La iniciativa, oberta al públic i promoguda pel professorat de les tres famílies professionals del centre, el Departament d’Olis i Vins i dels cicles formatius de Gestió Administrativa i d’Electricitat; ha estat destinada als alumnes que finalitzen els estudis d’ESO i Batxillerat que es preparen per cursar estudis professionals.

La cloenda ha transcorregut a l’espai del bar amb un tast d’olis de les Borges Blanques a càrrec del Departament d’Olis i Vins.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>