El Consell Comarcal programa cursos d’acollida i integració de les persones immigrades a Juneda i les Borges Blanques

Des de l’Àrea d’Immigració del Consell Comarcal de les Garrigues es programa durant el mes de juny la formació Mòdul C: Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, a Juneda (dies 5, 6, 7 i 13 de juny) amb 13 inscrits, i a les Borges Blanques (dies 15, 19, 20 i 21 de juny). Aquesta formació, de 15 hores de durada, està dins les accions d’acollida i integració de persones estrangeres immigrades que duu a terme el Consell Comarcal per tal que aquestes persones rebin l’acollida necessària i els coneixements que els ajudaran en la seva integració a les Garrigues.

En finalitzar el curs i un cop assolit un mínim del 85% d’assistència, els alumnes obtindran el certificat del Mòdul C, necessari per a la tramitació del Certificat d’Acollida de la Generalitat de Catalunya.

L’activitat està organitzada per l’Àrea d’Immigració del Consell Comarcal de les Garrigues amb la col·laboració de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu, els respectius ajuntaments de Juneda i de les Borges Blanques, i Càritas Parroquial de Juneda, i sorgeix arrel del Decret 150/2014, de 18 de novembre, dels serveis d’acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>